Ons  Laboratorium

Het verhaal van JorDental

Ons verhaal

JorDental is opgericht door Jorne Wieggers. Jorne is geboren in 1978 en sinds 1998 werkzaam binnen de tandtechniek. Door het werken in verschillende laboratoriums heeft hij alle facetten van de tandtechniek doorlopen. Na het Instituut voor Vakopleiding Tandtechniek (IVT) is hij zich meer gaan verdiepen in de esthetische tandtechniek en werd al vrij snel duidelijk dat zijn passie ligt bij het vervaardigen van tanden in het front.

Bij JorDental geeft niets ons meer voldoening dan het teruggeven van iemand zijn of haar glimlach, waarbij vorm en functie in balans zijn. Dat iemand weer met vertrouwen kan lachen. Dit doet JorDental door aan ieder werkstuk hoge esthetische eisen te stellen. Ieder mens is anders en heeft andere wensen en eisen.

Om het meest haalbare te bereiken op het gebied van esthetiek is er de mogelijkheid om een of meerdere kronen aan de stoel af te bakken.

JorDental volgt regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nationale en internationale tandheelkundige markt. Nieuwe, innoverende producten en ook digitalisering binnen de tandtechniek worden daarmee op de voet gevolgd. Hierdoor is JorDental in staat om duurzame werkstukken te realiseren van hoge kwaliteit.

Afbakken aan de stoel, voor het beste resultaat!

Neem contact op

Ons Team

Maak kennis met het team van JorDental. Zo heeft u altijd een gezicht bij ons!

Jorne
Tandtechnieker

Jorne is de oprichter en eigenaar van JorDental Esthetics. Dankzij zijn jarenlange ervaring in deze branche is Jorne een specialist in kroon- & brugwerk en mondfotografie.

Angela
Office Manager

Angela is de spin in het web van JorDental. Dankzij haar worden de administratieve, commerciële en facilitaire zaken binnen JorDental op de juiste manier georganiseerd.

Volg ons

Het Ambacht 18
6931 EZ
Westervoort

info@jordental.nl

026 379 0701